Toonpark

Welkom bij Superstone. Wij hebben een toonpark van maar liefst 2500m². Waar je gerust eens kan doorwandelen om ideeën op te doen.

Betonklinkers

Alle soorten, verschillende maten en kleuren van klinkers van de meest eenvoudige t.e.m. de meest strakke bestrating en met de nodige fijn gegranuleerde toplagen. Alle stenen zijn absoluut slijtvast, maatvast, kleurvast, vorstbestendig en antislip. Bovendien hebben onze bestratingstenen een hoge dichtheid waardoor ze niet alleen zeer aangenaam aanvoelen maar ook aanzienlijk minder gevoelig zijn voor vervuiling.

Platinnes

Deze variaties kan je ook bewonderen in onze toonpark kom eens langs tijdens de openingsuren of op afspraak.

Megategels

De Stone & Style Megategels zijn veel meer dan gewone tegels. Het zijn exclusieve sfeermakers die uitblinken door hun kwaliteit en hun veelzijdigheid.Ideaal voor geïnspireerde mensen die belang hechten aan een elegante, gesofisticeerde sfeer buitenhuis.Of u nu een voorkeur heeft voor tijdloos of liever eigentijds, Megategels zijn zo veelzijdig dat u uw verbeelding rusting de vrije loop kan laten bij het vormgeven van uw gedroomde buitenruimte(s).

Natuursteen

Natuursteen is door zijn vele unieke kleurnuances en uiterst duurzame eigenschappen een product dat steeds boeit: geen twee stenen zijn hetzelfde. Dit jaar heeft Marshalls 10 nieuwe schitterende natuurstenen aan het assortiment toegevoegd. Ons nieuwe aanbod omvat Indische, Chinese en Egyptische kalkstenen van topkwaliteit. Deze nieuwe natuursteensoorten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen waaronder een aantal grote trendy rechthoekige formaten en, bieden eindeloos veel mogelijkheden om uw oprit, tuin of terras een bijzondere uitstraling en look te verlenen.

Kleiklinkers

Doe hier inspiratie op voor een nieuwe oprit, tuinpad, voor de aanleg van een plein, een fietspad, ... met kleiklinkers van Superstone.

Op de werf

Hier een aantal werven van Superstone.

15 jaar SUPERSTONE dat moet gevierd worden.

Ter gelegenheid van ons 15 jarig bestaan ontvangt u een ATTENTIE bij uw aankoop.

NIEUW: Wij plaatsen uw kunstgras, kom bij ons eens kijken naar de mogelijkheden.

SuperStone 15 jaar

Openingsuren

Maandag, woensdag,
donderdag en vrijdag
09.00u. - 12.00u.
13.00u. - 18.00u.

Zaterdag
10.00u. - 16.00u.

Dinsdag en Zondag
GESLOTEN

 

Nieuws van Superstone

15 jaar Superstone, dat moet gevierd worden.

lees meer...

Winteruur
Van 27.10 tem 29.03 zijn we gesloten om 17u.

Gesloten
1.2 en 11 november
Jaarlijks verlof
21.12 tem 04.01.2020

Contact

Superstone Toonpark

Steenweg op Turnhout 103

2360 Oud-Turnhout

Tel.:014 45 40 97

Fax:014 45 40 98

E: info@superstone.be

Erkend plaatser

Logo erkend plaatser