Toonpark

Welkom bij Superstone. Wij hebben een toonpark van maar liefst 2500m². Waar je gerust eens kan doorwandelen om ideeën op te doen.

Betonklinkers

Alle soorten, verschillende maten en kleuren van klinkers van de meest eenvoudige t.e.m. de meest strakke bestrating en met de nodige fijn gegranuleerde toplagen. Alle stenen zijn absoluut slijtvast, maatvast, kleurvast, vorstbestendig en antislip. Bovendien hebben onze bestratingstenen een hoge dichtheid waardoor ze niet alleen zeer aangenaam aanvoelen maar ook aanzienlijk minder gevoelig zijn voor vervuiling.

Platinnes

Deze variaties kan je ook bewonderen in onze toonpark kom eens langs tijdens de openingsuren of op afspraak.

Megategels

De Stone & Style Megategels zijn veel meer dan gewone tegels. Het zijn exclusieve sfeermakers die uitblinken door hun kwaliteit en hun veelzijdigheid.Ideaal voor geïnspireerde mensen die belang hechten aan een elegante, gesofisticeerde sfeer buitenhuis.Of u nu een voorkeur heeft voor tijdloos of liever eigentijds, Megategels zijn zo veelzijdig dat u uw verbeelding rusting de vrije loop kan laten bij het vormgeven van uw gedroomde buitenruimte(s).

Natuursteen

Natuursteen is door zijn vele unieke kleurnuances en uiterst duurzame eigenschappen een product dat steeds boeit: geen twee stenen zijn hetzelfde. Dit jaar heeft Marshalls 10 nieuwe schitterende natuurstenen aan het assortiment toegevoegd. Ons nieuwe aanbod omvat Indische, Chinese en Egyptische kalkstenen van topkwaliteit. Deze nieuwe natuursteensoorten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen waaronder een aantal grote trendy rechthoekige formaten en, bieden eindeloos veel mogelijkheden om uw oprit, tuin of terras een bijzondere uitstraling en look te verlenen.

Kleiklinkers

Doe hier inspiratie op voor een nieuwe oprit, tuinpad, voor de aanleg van een plein, een fietspad, ... met kleiklinkers van Superstone.

Op de werf

Hier een aantal werven van Superstone.

Superstone heeft een ruime ervaring in het aanlegen van terrassen en opritten. we tonen hier een aantal voorbeelden als ook ons toonpark en wat er op een werf zoal gebeurd. Wenst je graag een offerte of een afspraak aarzel niet om ons te contacteren.

 

Openingsuren

Maandag, woensdag,
donderdag en vrijdag
09.00u. - 12.00u.
13.00u. - 17.00u.

Zaterdag
09.00u. - 13.00u.

Dinsdag en Zondag
GESLOTEN

Feestdagen

Zijn we gesloten

13,14,15 en 24/05

Zat 31/10 02/11 en 11/11
Bouwverlof 19/12 tem 02/01

 1-2 en 11 november

Nieuws van Superstone

Wij zijn terug geopend en mogen terug klanten ontvangen.

Volgens de strikte Coronamaatregelen.

Wij zijn ook bereikbaar voor afspraken, bestellingen, afhalingen, advies en planning

Via info@superstone.be of telefonisch 014/454097 & 0473/834813.

U bent dan ook van harte welkom. Graag tot binnenkort.

Gunter en Jan

 

Contact

Superstone Toonpark

Steenweg op Turnhout 103

2360 Oud-Turnhout

Tel.:014 45 40 97

Fax:014 45 40 98

E: info@superstone.be

Erkend plaatser

Logo erkend plaatser